Deze pagina behoort tot één van de meest belangrijke pagina’s van je website. De bezoekers die komen op je site, zijn al geïnteresseerd. Wat ze alleen nog willen weten, is wie er achter het bedrijf; of beter gezegd IN het bedrijf werken. 

Mensen willen weten met wie ze spreken aan de telefoon, op de mail of wie die “Peter” is waar je binnenkort een afspraak mee hebt. Deze pagina gebruik je om bezoekers op hun gemakt te krijgen, en vertrouwen te winnen waarom zij jou het best van dienst kunnen zijn. 

En, maakt de pagina VISUEEL! Daar zorg ik voor. Ik zorg ervoor dat op deze pagina foto’s van jou, en je werknemers staan. Ik hou daarbij rekening met wat je wilt uitstralen; informeel of heel formeel. Trek de kleren aan die je normaal gesproken op het werk ook aan trekt, dan komt niemand voor verrassingen te staan. 

Want, wist je dat… ?

⏰ Jouw brein een foto onthoudt in 13miliseconden

Is jouw “Over Ons” al visueel, om niet uit het zicht te raken van potentiële klanten? 

Pagina's: 1 2